暑期学习视频 作文 高一学习方法 高二学习方法 高三学习方法 高一学习计划 高二学习计划 高三学习计划 初中视频 高中视频

2012高考英语动词专项练习

  来源:网络  作者:未知 今日点击:
站长推荐:名师直播答疑(免费观看)!
1. We the last bus and didn’t have any money for taxi, so we had to walk home.
 A.reached B.lost C.missed  D.caught
2. After the trainer was sure that the whale could look after itself, he ________it into the sea.
A. transported B. unloaded  C. released  D. handled
3. The thing that _____ is not whether you fail or not, but whether you try it or not.
A. matters B. cares   C. considers D. minds
4. Denise’s father signed up to be a bus driver,________ advantage of all possible opportunities to meet foreign visitor and journalists who could help find the missing girl..
A. taking   B. making  C. getting  D. offering 
5. The problem has  ___ simply because you didn’t follow the instructions in the handbook. 
A. raised  B. arisen  C. annoyed   D. arranged
6. I have finally realized that a healthy life is closely ______ with the open countryside and homegrown food.
A. tied   B. related  C. involved D. associated
7. Emergency line operators must always _____ calm and make sure that they get all the information they need to send help.
A. grow B. appear   C. become  D. stay
8.. --It’s too hot in the south, I want to return to the north.
--You should _____yourself to the climate here, After all we’ll have to stay here for a couple of months for our business.
A. adjust  B. fit C. make D. match
9. How embarrassing! I never_____ him to read what I wrote about him.
A. hoped   B. suggested   C. demanded  D. meant
10. Eating too much fat can ___________ to heart disease and high blood pressure.
 A. contribute  B. devote C. attend   D. turn
11. Music often __________ us of events in the past. 
A. remembers   B. reminds C. reflects D. impresses
12.If you know how to with the seller , you can pay much less than he or she charges .
 A.argue  B.talk  C.bargain D.discuss 
13.—You know what ? Tom wants to be Harry Potter after he graduates from school 
—Are you kidding ? He will never ______ a person like him 
A.change  B.turn C.make  D.get
14. China has just released globally bilingual Chinese-English books, "Library of Chinese Classics", to better Chinese culture to the outside.
  A. introduce   B. promote C. spread D. deepen
15. The year 2003       the successful launch of China’s first manned spaceship.
 A. was seen B. noticed C. saw D. was watched
16. Leaving your car unlocked outside is just trouble.
 A.attracting  B.drawing C.resulting   D.inviting
17. Does this meal cost $50? I __________ something far better than this!
A. prefer B. expect C. suggest  D. suppose 
18. The new books are of great use. They  ____ well and ____ already.
A. sell;  sell out   B. sold; had sold out
C. sold; have sold out   D. sell; have been sold out
19. As the old man ____ dying in bed, he finally let out the secret about his daughter.
A. lied   B. lay   C. laid D. lain
20.—Madam, your clothes are ready now. 
—Thanks. And how much shall I    for them?
A. cost B. take   C. spend   D. pay
答案
1.解析:C。本题考查动词词义与搭配。根据句意,选C,missed the bus意为“误车”;而caught the bus则意为“赶上那趟车”。 
2.C
3.A 
4.A 
5.B 
6.D 
7.D 
8.C 
9.D 
10.A 
11.B 
12.C 
13.C 
14.A 
15.C 
16.D 
17.B 
解析:expect意为“期望,期待,预期,预料”。根据所提供的情景“Does this meal cost $50?”可判断出期待要比这种肉好得多。prefer 意为“(比较起来)喜欢……(而不喜欢……);宁可……(而不……);比起……来还是……好,宁愿选择,更喜欢”;suggest 意为“建议,提议,提出(计划等)”;suppose 意为“设想,推测,猜想”。
18.D 
19.B 
20. D  
解析:考查动词词义辨析。四个选项都有“支付,花费”之意。而根据空后的介词for可知选D。 
2012高考英语动词专项练习:的相关文章
历年状元推荐的:英语倒装句练习题及答案

历年状元推荐的:英语倒装句练习题及答案 1. I finally got the job I dreamed about. Never in my life _____ so happy.(NMET2000) A. did I feel B. I felt C. I had felt D. had I felt 2. Not a single song ____ at yesterday’s party.(2000年上海)

高考英语备考句型半倒装句型

1.否定意义的副词或短语放在句首,句子半倒装。这样的副词主要有:little, seldom, hardly, rarely, scarcely, never, not at all, by no means(决不), at no time(在任何时候都不),nowhere, in no case (无论如何都不);not in the least (=not at all)

英语倒装句型 :完全倒装使用方法

完全倒装句型 英语中的倒装句型是一种语法手段,用于表示一定的句子结构或强调某一句子成分。倒装句有两种:完全倒装和部分倒装。所谓完全倒装:就是将谓语动词置于主语前。完全倒装一般具有以下两个条件:①谓语动词是单个(即不带情态动词、助动词或be)的不

高考语文易错成语字形

高考语文易错成语字形 刻(克)苦耐劳 无礼谩(漫)骂 富丽堂皇(黄) 当仁(人)不让 张皇(慌)失措 坑(吭)害好人 风靡(糜)一时 望风披靡(糜) 人参鹿茸(葺) 厉(励)行节约 前仆(扑)后继 不辨菽(黍)麦 火中取栗(粟) 风尘仆仆(扑) 事过境(景)迁 向隅(偶)而泣 招摇撞(装)

电解质溶液高考考查的重点知识

电解质溶液应该掌握哪些基础知识?高考考查哪些题型? (1)理清定义:电解质(如:H2O.NH3.H2O.HF.BaSO4.Na2O,NH3.CO2等).前提都为化合物(注意盐酸.CL2.铜不是电解质也不是非电解质) 强电解质: (在水溶液里全部电离成离子的电解质);弱电解质(只有一部分分子

高中英语语法非谓语动词解题技巧

高中英语语法非谓语动词解题技巧 一. 非谓语动词的句子结构分析技巧 _____many times , but he still couldn't understand it . 2. _____many times , he still couldn't understand it . A.Having been told B. Told C. He was told D. Though he had been t

推荐学习视频:高一、高二、高三视频(注册后免费学习20小时) (本文字数:3047.5)

关键词: 动词
编辑:特约讲师